Netwerk Aanleggen
U bevindt zich hier: Startpagina » Draadloze netwerken

Draadloze netwerken

Draadloos Netwerk

Op sommige plaatsen is het gewoon niet mogelijk om kabels te trekken en komt een draadloos netwerk zeker van pas. Doormiddel van zend apparatuur zullen wij het internet draadloos maken zo kunt u bijvoorbeeld uw werknemers mobiel door het hele pand laten werken. Of zelf thuis in de tuin op internet. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos en de afstanden ook. Wij hebben voor alle situaties een oplossing of het nu gaat om een huis te voorzien van draadloos internet of een camping. Wij kunnen voor iedereen een passende oplossing op maat maken.

Spectrum meting Draadloos netwerk

Wifi spectrum meting

Semi- Professioneel

Wanneer u toch net even iets meer "power" wilt in uw draadloze netwerk kunt u kiezen voor een semi professionele oplossing. Deze hardware is voorzien van omni of spectrum antennes en zijn net even dat beetje extra in te stellen. Zo kunt u gast netwerken aanmakken voor bijvoorbeeld uw klanten in de wachtkamer of wanneer de familie op bezoek komt. Het draadloze netwerk zal over genoeg kracht beschikken om iedereen films te laten streamen muziek te downloaden of gewoon internet te gaan. En dit alles gelijktijdig.

Professioneel Draadloos Netwerk

Wanneer u grote gebieden van draadloos internet wilt voorzien zoasl bijvoorbeeld een camping of een groot gebouw dan zijn onze professionele oplossing uitermate geschikt voor u. Deze zijn ontzettend uitgebreid en kunnen ook zonder utp kabels bevestigd worden. Deze Accespoints zijn aan elkaar te koppelen via een 5 ghz netwerk en zullen hierbinnen enorme dekking bieden. Zo bent u verzekerd van hoogwaaridge dekking en uitstekende snelheden. Wij kunnen u hierin compleet voorzien en gegarandeerd een goed draadloos netwerk opleveren. Wat geheel aan uw wensen voldoet. Neem contact op voor een offerte op maat.