Netwerk Aanleggen
U bevindt zich hier: Startpagina » Kabels trekken

Kabels trekken

UTP kabels trekken

Wanneer u ook de volledige snelheid van uw internet wilt benutten is een goede utp kabel in principe altijd sneller dan draadloos. Het aanleggen en aansluiten hiervan is iets wat wij snel en vakkundig doen. Of het nu gaat om 1 of 3.000 aansluitingen wij zullen u snel van dienst zijn.
Ook voor een spoed klus van 300 aansluitingen binnen 2 dagen kunt u zeker op ons rekenen. Wij hebben hiervoor en mankracht en de expertise in huis.

Data bekabeling aanleggen

Onze Netwerk Experts zijn in heel Nederland aan het werk en kunnen overal snel ter plaatse zijn. Omdat iedere situatie verschillend is is geen enkele oplossing hetzelfde. Onze klanten vinden het dan ook erg prettig dat er in elke situatie mee wordt gedacht met de klant en er altijd een een netwerk naar tevredenheid wordt opgeleverd.
Ook voor u kan een bedraad netwerk een hele hoop meer opleveren zo zijn en talloze toepassingen om een bedraad netwerk aan te leggen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Mediacenter.
  • NAS.
  • Glasvezel internet.
  • Gaming.

Snel en vakkundig opgeleverd netwerk

Het aanleggen van uw netwerk kan bij ons snel gedaan worden. Wij zorgen voor een correcte offerte met een scherpe prijs. Doordat wij dit al ruim 8 jaar doen zijn wij al een hoop tegen gekomen en ook uw situatie zal misschien voor ons nieuw zijn maar wij zijn er zeker van dat wij daar ook een uitstekend bedraad netwerk op kunnen leveren. En omdat wij kilometers UTP inkopen kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Wij werken uitsluitend met top kwaliteit producten en u zult altijd verzekerd zijn van A kwaliteit kabels en accesoires in uw netwerk. Daarnaast kunnen wij ook gelijktijd de stroom voorziening aanleggen. Dit varieert van stopcontacten in de goot of aan de muur tot krachtstroom voor uw serverhok.